Retour & Verzending


Herroepingsrecht = bedenktijd


” De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.”


De bedenktijd bedraagt 14 kalenderdagen (alle dagen, behalve zon- en feestdagen) vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. Dit is volgens de Europese richtlijn.
Voor het verstrijken van deze termijn, dient de klant te verwittigen dat hij de overeenkomst wil opzeggen.
De kosten voor het terug ophalen van de goederen of voor het zelf versturen, is ten laste van de klant, deze kosten komen overeen met de transportkosten die men betaald heeft.
Voor flash sales die gratis geleverd werden, is de kost voor het terug ophalen gelijk aan de kost overeenkomstig het aankoopbedrag (zie transportkosten).
Goederen, worden na betaling van het transport en onderlinge afspraak omtrent ophaaldatum, opgehaald.
De goederen dienen in goede staat (en oorspronkelijke staat: op palet en omgeven door folie) terug bezorgd worden.
De klant krijgt zijn geld terug binnen 30 dagen na het inroepen van de bedenktijd.
Eenmaal tegels of ander aangekochte goederen, geplaatst zijn kunnen die geen oorzaak meer vormen tot het indienen van klachten. Controleer altijd direct de ontvangen goederen!
Na het verstrijken van 14 kalenderdagen na levering, kunnen de goederen niet meer geannuleerd worden. M.a.w. de koper is gebonden aan de goederen die hij gekocht heeft.